Ki is az a virtuális asszisztens és mit csinál?

Megfigyeltem, hogy ha egy beszélgetésben felmerül, hogy mivel foglalkozom és elmondom, hogy vállalkozás támogató vagyok, virtuális asszisztens vagyok kérdő tekintetekkel találom szembe magam. Ritkán fordul elő, hogy nem kell elmagyaráznom mit is jelent ez.
A legegyszerűbb magyarázat, hogy mindent elvégzek, amit egy vállalkozásban nem helyhez kötötten el lehet végezni. A mai világban a legtöbb feladat elvégezhető online (a Covid 19 vírus megjelenése óta még több mindent, mint addig). Sokan azonban még most is nehezen tudják elképzelni, hogy hogyan is működhet ez a gyakorlatban.

Pedig nagyon logikus. Csak gondoljunk bele, hogy magánemberként mennyi mindent csinálunk online. A legtöbben online intézik a banki ügyeiket, az interneten tartjuk a kapcsolatot az ismerőseinkkel, online fizetjük a számláinkat, időpontokat foglalunk stb.
Vagyis a legtöbben naponta többször is használunk virtuális szolgáltatásokat, csak észre sem vesszük.

Külföldön már komoly hagyománya van a virtuális asszisztensek megbízásának és itthon is egyre többen választják a virtuális asszisztensek szakértő és költségkímélő segítségét.
Mi személyre szabottan tudunk online támogatást nyújtani egyéni vállalkozóknak, mikro- és kisvállalkozásoknak, nonprofit szervezeteknek bármiben,amihez a tényleges fizikai jelenlétre nincs szükség. A legtöbb esetben pedig nincs rá szükség.
Elérhetőek vagyunk Messengeren, emailben, Skypon, Whatsuppon és telefonon is. Az otthoni irodánk jól felszerelt, hatékonyan támogatja a szolgáltatásainkat. Van állandó és van “beugró” munkatársunk. Tehát minden olyan tevékenységet el tudunk végezni, amihez nem kell a személyes jelenlétünk.
A komplex asszisztensi, titkári szolgáltatáson túl (amely ebben a megfogalmazásban nagyon általános, de a feladat nagyon is sokrétű), a közösségi média oldalak kezelése, weboldal készítés, karbantartás, stb. mind zökkenőmentesen végezhetők online.

Az első konzultációnk INGYENES, szívesen segítünk meghatározni, hogy pontosan miben is lehetünk a segítségére!

 

×

Szia!

Kattints a fotómra WhatsApp üzenet küldéséhez, vagy írj a iroda@virtualassistants.hu email-címre!

× Üzenet küldése