Szia, ádám vagyok

vállalkozásod
marketing szövegeit írom

Tudtad, hogy 10-ből 8 vállalkozás nem képes érdemi bevételt termelni a weboldalával….

 

Mert rossz minőségű marketing szövegeket használnak!

 

A szövegeid minőségétől függ, hogy mennyire ismerik és tartják vonzónak mások a vállalkozásod, és hogy mennyi pénzt keresel vele!

Nem mindegy, hogy milyen marketing szövegeket raksz ki a weboldaladra vagy milyen emaileket küldesz ki…… Az egyik taszítja a vevőidet a másik vásárlásra ösztönzi őket!

 

egy pár szó rólam:

Kugler Ádám, újságíró vagyok.

Mesterdiplomámat a gödöllői Szent István Egyetemen szereztem. Újságírói végzettségemet pedig a Magyar Újságírók Országos Szövetségének keretein belül.

Vendégszerzője vagyok a Forbes, a Marie Claire, az Üzlet és Pszichológia magazinoknak. További írásaimat pedig a Családinet, a Piac és Profit, az Igényes férfi, a Player weboldalain találod.

Személyes célom, hogy a megszerzett tudásomat felhasználva segítsem a tiédhez hasonló, feltörekvő vállalkozások munkáját, hogy marketing szövegeimet felhasználva megtöbbszörözhessék a bevételeiket.

 

Te is Szeretnél egy olyan vállalkozást, amelynek marketing anyagai tömegével vonzzák a vásárlókat? ha igen, akkor bízd rám a szövegek megfogalmazását, te pedig foglalkozz nyugodtan az ötleteid megvalósításával.

Amiben segíteni tudok

k

Blog cikkek írása

Keresőoptimalizált cikkek készítése weboldalak számára, bármilyen témában. Hobbi bloggereknek is

g

Weboldal szövegírás

Vállalkozások bemutatkozó oldalainak, landing page-ek, teljes weboladalak szövegezése keresőoptimalizási szempontok szerint.

g

Hírlevelek írása

Bemutatkozó és értékesítő emailek írása, valamint termékbevezető email sorozatok készítése.

 

Marketing és reklám szövegírás

Sales oldalak, sales emailek, letölthető anyagok, rendezvények, webináriumok, konzultációk reklámszövegeinek elkészítése. 

Korrektúra, szövegszerkesztés

Weboldalak, blogok, emailek, marketinganyagok szövegeinek átnézése, javítása, szerkesztése.

Kreatív szövegírás

Kreatív szövegírás magazinok, weboldalak számára elsősorban pszichológia és életmód témában.

 

 

A legtöbb vállalkozónak nagy fejtörést okoz a szövegírás. Napokat, akár heteket is eltöltenek pár oldal felett, ami sok esetben nem hozza a várt eredményeket.

Erre kínálok neked megoldást!

 

 

Elkészítem a weboldalad, a landing oldalad, a blogod, az emailjeid és a marketing anyagaid szövegét. neked csak annyi a dolgod, hogy pár perc alatt elhelyezed őket a kívánt felületeken.

Ügyfeleink véleménye

"Egy startup pályázat kapcsán kértem ki Ádám véleményét a kommunikációs stratégiánk megtervezésével kapcsolatban. A tanácsadás során olyan praktikus tippeket adott, mely révén sikerült egy kompakt és egységek marketingstratégiát kialakítanunk. A pályázat prezentációjának visszajelzései alapján pedig egyértelmű vált számomra, hogy megérte energiát fektetni a közös munkába, amit ezúton is köszönök!"

Cs. Péter, Scladder project

Nikitől már az első konzultáció alatt is sok hasznos tanácsot kaptam. Már látom merre érdemes haladnom, mikre lesz szükségem egy működőképes vállalkozás létrehozásához. Hatalmas lendületet kaptam a folytatáshoz!

Homoki Erika, numerológus

Ha kiváló minőségű marketing szövegeket használsz, akkor sokkal többen fognak megismerni és többen is vásárolnak tőled.

Valósítsuk meg a céljaid!

×

Szia!

Kattints a fotómra WhatsApp üzenet küldéséhez, vagy írj a iroda@virtualassistants.hu email-címre!

× Üzenet küldése